TUSSEN DE RACES DOOR MET CANYON MTB RACING

Van de emotionele rollercoaster van het racen bij de elite tot de fysieke rollercoaster van het bergbeklimmen, het Canyon MTB Team neemt ons in de laatste aflevering van Tussen De Races Door mee in een waanzinnige rit!

De wereldkampioenschappen in Val di Sole waren een lastige wedstrijd voor het Canyon MTB Racing Team. Voor Emily Batty was het de eerste keer dat zij een ronde achterstand opliep en voor Laurie Arseneaut ging het allesbehalve van een leien dakje.

Naast hoogtepunten kent topsport ook dieptepunten. Dat alles hoort er nou eenmaal bij, al is het soms wel lastig om mee om te gaan. Gelukkig draait het bij het Canyon MTB Team niet puur om succes in de zin van resultaten, maar meer om teamgeest en persoonlijke ontwikkeling. Het team biedt ondersteuning en voorziet in een teamstructuur waarbinnen atleten en stafleden zich kunnen ontplooien en hun potentieel tot wasdom kunnen laten komen.

In deze aflevering van Tussen De Races Door reist het team van Noord-Italië naar Lenzerheide in Zwitserland voor de volgende World Cup. We gaan op pad voor indrukwekkende uitzichten, zien dansjes en handstanden, checken de piste in Lenzerheide met Adam Morka en Eric Batty, doen een intervalsessie op de rollenbank en gaan rodelen!

Het is een geweldige rit!

background image

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen