ELKE DAG #NEWBIKEDAY

Ga je binnenkort op pad? Controleer dan eerst welke onderdelen onderhoud nodig hebben! Het is altijd beter om onderdelen te vervangen voordat ze versleten zijn. Trek erop uit met een fiets die zo goed als nieuw aanvoelt. Met nieuwe originele Shimano-onderdelen voelt elke dag als #newbikeday!

Houd je droom levend met het juiste onderhoud.

Waar je ook mee bezig bent, we weten dat je er waarschijnlijk aan zit te denken. Het zit ergens in je achterhoofd; de gedachte om op je fiets te springen en erop uit te trekken. Alle fanatieke mountainbikers herkennen dat gevoel. Onderdruk het niet. Laat je gedachten afglijden naar die prachtige track bij jou in de buurt. Dagdroom over het omhoog rijden op die heuvel om daarna weer naar beneden te suizen. Voel de wind in je gezicht, stel je de stilte voor die je omgeeft, alleen onderbroken door het regelmatige geratel van je achternaaf.

VOELT GOED, TOCH?

Houd die gedachte vast. En denk nu eens aan je materiaal op dat moment. Denk eens aan je onderdelen. Die werken allemaal soepel, nietwaar? Waarschijnlijk net zo goed als op de dag dat je je fiets kocht en je er voor het eerst op reed. Je bent niet de enige. Niemand droomt erover om op pad te gaan met een fiets die niet goed onderhouden is. Het goede nieuws is dat dit gevoel van #newbikeday dichter binnen je bereik ligt dan je misschien wel denkt.

Houd je droom levend met het juiste onderhoud.

Laten we eens vooruitspoelen naar het moment dat je inderdaad op je fiets ziet. Op dat moment wil je je vrij voelen. Met niets anders aan je hoofd dan de trail die vóór je ligt. Je fiets moet die beleving alleen maar mooier maken. Bij Shimano willen we dat gevoel omarmen, het gevoel van adrenaline die door je aderen stroomt. En tegelijkertijd willen we dat je met een gerust hart omlaag zoeft van die heuvel; vol vertrouwen dat je cassette, ketting of remblokken je nooit in de steek zullen laten.

ORIGINELE SHIMANO-ONDERDELEN

Alles wat we hierboven hebben beschreven ligt voor jou voor het grijpen, met het juiste onderhoud en de juiste onderdelen. Ons advies is om geen compromissen te sluiten bij het kiezen van nieuwe onderdelen. De beste manier om te zorgen dat onderdelen die door ons als één systeem zijn ontwikkeld perfect blijven samenwerken, is om gebruikte originele Shimano-onderdelen te vervangen door nieuwe originele Shimano-onderdelen.

Ga je binnenkort op pad? Controleer dan eerst welke onderdelen onderhoud nodig hebben! Het is altijd beter om onderdelen te vervangen voordat ze versleten zijn. Trek erop uit met een fiets die zo goed als nieuw aanvoelt. Met nieuwe originele Shimano-onderdelen voelt elke dag als #newbikeday! Heb je hulp nodig? Ga dan naar een Shimano Service Center bij jou in de buurt. Vind jouw center.

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen