De mooiste ritten zijn degene waarin je onbezorgd kunt rijden. Je denkt niet na, je trapt gewoon en alles komt vanzelf: de kracht, de flow, het plezier. Bij de gloednieuwe Orbea RISE gaat elke rit op deze manier!

Ontdek meer op Orbea.com

De Orbea RISE werd met veel enthousiasme ontvangen na de lancering in 2020. Hij overtrof alle verwachtingen die mensen doorgaans bij een e-bike hebben. Met zijn filosofie 'More bike, less E' gaf Orbea een nieuwe invulling aan wat lichtgewicht e-mountainbikes zijn. Ze ontwikkelde een fiets die perfect functioneert met de EP8-motor voor responsieve, aangename ritten.

De vernieuwde RISE is nu nog beter. De trailbike met 140mm/ 150mm veerweg verlegt wederom de grenzen van elektrische mountainbikes. Hij is lichter en voorziet in meer vermogen, waardoor je verder en sneller kunt gaan. Door het wegnemen van overbodige complexiteit kun je dat doen met minder afleiding.

Met de RISE brengt Orbea je terug naar de puurheid, vrijheid en vreugde die je ooit tijdens je eerste mountainbikeritten had. Avontuur en ontdekken wonnen het toen van de gedachten aan technische of mechanische hordes. Door vooruitstrevende technologie stelt de RISE ons in staat terug te gaan naar die tijd.

In feite is de ervaring beter dan voorheen, want op de trail profiteer je van kracht zoals je die niet eerder hebt gehad. Orbea's Rider Synergy geeft onmiddellijke respons, dus hoe harder je op de pedalen duwt, hoe meer je uit de fiets haalt. Het creëert het magische gevoel dat je fitter en sterker bent dan ooit tevoren. Het stijve, responsieve en lichte frame zorgt er daarnaast voor dat je de fiets goed kunt besturen en technisch prima uit de voeten kunt.

Je hebt keuze uit EP801-RS- en EP600-RS-modellen en twee batterijconfiguraties: een grotere 540Wh batterij en een lichtere van 360Wh. Daarmee voldoet de RISE aan verschillende rijstijlen en eisen. Je kunt ook de Range Extender toevoegen voor de langste ritten. Heb je die niet nodig, dan laat je hem thuis en bespaar je gewicht.

Kortom, met de Orbea RISE rijd je zoals je dat graag doet, maar dan nog beter!

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen