HURTIGT GEARSKIFTE UNDER BELASTNING

SHIMANOs HYPERGLIDE+ teknologi revolutionerer standarden for gearskifte med verdens mest letgående og præcise gearskift under alle forhold.

HYPERGLIDE+ blev først introduceret i Shimanos top-MTB-gruppe XTR M9100 og har transformeret den måde, vi cykler og kaster os ud i tekniske spor og stejle opkørsler. Med et glidende gearskifte op og ned på kassetten oplever man et jævnere pedaltråd og en mere sikker følelse, så man ikke skal tænke så meget på at skifte gear og kan koncentrere sig om sporet forude.

Med afsæt i Shimanos veletablerede ingeniørekspertise har vi nu kunnet yderligere revolutionere gearskiftets kvalitet med HYPERGLIDE+. Ved hjælp af et nyt rampedesign og ny kædeteknologi fører HYPERGLIDE+ både kæden op OG ned på kassetten, så gearskiftet bliver forbedret i begge retninger – selv under den mest ekstreme belastning i pedalerne. Dermed er det muligt at skifte gear sikkert og præcist i enhver situation og ethvert terræn uden at skulle slippe presset i pedalerne eller time gearskiftet med et blødt pedaltråd. Du kan hamre derudaf og regne med, at HYPERGLIDE+ sørger for perfekte gearskift, der tillader konstant acceleration.

En central faktor i ydelsen med HYPERGLIDE+ gearskiftet er en ny, innovativ kædekonstruktion. Vi har forlænget kædens indre ledplader for at skabe en sikker forbindelse mellem kæden og tænderne på kassetten. Kontaktfladen har et større overfladeareal, hvormed vi har reduceret den vibration i kæden, der normalt skabes, når de indre og ydere kædeplader ruller på tandhjulene. Resultatet er bedre antrit i kæden, stærkere fastholdelse og et mere effektivt pedaltråd i varieret terræn.

HYPERGLIDE+ kom oprindeligt ud på sporene med XTR M9100, men som man kan forvente af Shimano, så bliver teknologien nu nedarvet til vores andre performance-orienterede MTB-komponenter. Ryttere på ethvert niveau kan opleve det pålidelige gearskifte med HYPERGLIDE+ i de nye DEORE XT M8100, SLX M7100 og DEORE M6100 serier.

hyperglide

FORDELE FOR RYTTEREN:

– Letgående og hurtigt gearskifte
– Skift gear under belastning; op og ned på kassetten
– En sikker følelse når man cykler og skifter gear

Del denne artikel

Relaterede historier