Der er en revolution på vej inden for elcykler, og vi har hævet barren for e-MTB. Vi præsenterer nu næste skridt i evolutionen: EP8. Denne motorenhed er den 'game-changer', ryttere verden over har ventet på.

Sloganet Ride The Revolution er vores invitation til jer.

Dem, som holder øje med uret for at komme ud på sporet efter arbejde.

Rytterne, som står på spring for at komme ud på cyklen og er de første til at skrive til 'gruppen'.

De evigt unge, som nægter at 'tage det roligt' lige foreløbig.

Dem, som vil have det maksimale ud af hver dag i weekenden. Eventyrerne, som leder efter vilde oplevelser lige fra første færd.

Og ikke at forglemme hverdagens helte, som vil tage de veje, de andre overser på vej til jobbet. Dem, som foretrækker at tage den lange vej hjem.

Ride The Revolution markerer begyndelsen på en ny tid med evolution af elcykelsystemer og symboliserer, at vi hører jer og anerkender jer. Jer, der vil have den rette mængde kraft med god kontrol – når, hvor og hvordan, der er brug for den.

Vi har været en del af cykelverdenen i et århundrede nu. I de seneste år er vores motorer og elcykelsystemer blevet meget populære blandt mountainbikere verden over og har ført e-MTB op på et helt nyt niveau.

Efterhånden som elcykelsystemerne har fortsat med at revolutionere cykelverdenen, har vi bygget videre på denne succes, raffineret vores designfilosofi og hævet barren endnu mere.
Som det næste skridt i evolutionen har vi skabt EP8.

revolution-video

Vores mission er, at hjælpe jer med at takle de hårdeste stigninger og de vildeste spor med en følelse af fuld kontrol takket være 85 Nm maks. bundtræk.

Den forbedrede Trail-indstilling sikrer, at alle EP8's kræfter bruges til at øge rytterens komfort og kontrol. Vores mest alsidige assistance-tilstand er perfekt til allround brug, så du kan få gode resultater under næsten alle forhold. Jo hårdere du træder til, desto mere ekstra kraft kan du regne med at få tilbage som assistance.

Når det drejer sig om optimal offroad-performance, så er let og adræt vigtige kodeord. EP8 vejer kun 2,6 kg og er dermed en af de letteste elcykelmotorer på markedet og har klassens bedste kraft til vægt-forhold. En mere kompakt, integreret motor giver desuden bedre frigang til jorden, når sporet blive teknisk.

På trods af dens mange kræfter er denne strømlinede og slanke motorenhed utroligt støjsvag, så du kan stadig nyde naturens fredfyldte lyde.

Vi forstår, at alle ture er forskellige og alle ryttere er unikke.

Dine yndlingsspor ændrer sig med årstiderne. Fra tørre og støvede dage til mudder og sjask. Nogle gange vil du bare køre hårdt og hurtigt. Andre gange er det tid til at cruise.

Det er vores holdning, at alle ryttere bør føle sig i kontrol på cyklen. I lyset af denne tilgang, og vores designfilosofi med rytteren i centrum, har vi fokuseret på at skabe et elcykelsystem med indbygget mulighed for personlig tilpasning. Med vores E-TUBE PROJECT Cyclist app kan du få din cykel til at reagere lige som du vil, allerede inden du tager hjelmen på.

SHIMANO EP8 er selve elcykelsystemet, men det kræver selvfølgelig en tilsvarende kompetent cykel for at få fuld glæde af motoren og elektronikken.

Det er ikke designskitser, ønsketænkning eller store hensigtserklæringer. EP8 er her allerede, og den er klar til dig.
Er du klar til revolutionen?

Del denne artikel

Relaterede historier