Vi elsker alle de privatsatsende utøverne!

Innsatsen, oppofrelsen og lidenskapen som kreves for å sykle uassistert på toppnivå, er intet mindre enn beundringsverdig. Og det er alltid spennende å høre på de ville historiene disse utøverne har å fortelle. I denne episoden av «Livet som privatsatsende» deler vi historien til Zoe Cuthbert, Canberras rundbanedronning.

«Jeg måtte virkelig sette inn alt jeg hadde. Jeg hadde så vondt. Jeg var så lykkelig.»

Å herske over egen karriere: Zoe Cuthbert ville ikke hatt det annerledes. Likevel kan rundbanesykling mer enn noe annet få deg til å tvile på hele din sykkeleksistens. Men du trenger ikke bare å ta oss på ordet. Du kan høre på Zoe mens hun gjør seg klar til å kjempe mot terreng, vær og vind i vakre Val di Sole: «Jeg måtte virkelig sette inn alt jeg hadde. Jeg hadde så vondt. Jeg var så lykkelig.»

Zoe er på vei inn i årets siste løyper, og hun kjører på for fullt. Hun har meldt seg på både rundbane- og four-cross-stadiet i UCI-verdenscupen i terrengsykling i Val di Sole i Italia, pluss EWS-rittet med fem stadier i Loudenvielle i Frankrike.

Forbered deg på motiverende sang og rendyrket konkurranseglede mens privatsatsende Zoe suser gjennom den spektakulære og «veldig italienske» dalen. Omgivelsene er perfekte for en runde med konkurransebasert lidelse – som blir enda bedre på grunn av det flotte fellesskapet sporten tiltrekker.

Det er en inspirerende livsstil, og de privatsatsende utøverne er ute for å støtte hverandre. Med et eget vedlikeholdsmannskap for privatsatsende utøvere, #vanlife-pasta og pallchampagne har denne unike livsstilen et helt eget særpreg. Se de ville vibbene i den nyeste utgaven vår av «Livet som privatsatsende – rundbane med Zoe Cuthbert».

background image

Bilder: @piperalbrecht.

Del denne artikkelen

Relaterte historier