Het is tijd voor een nieuwe Wyn Masters/Shimano crossover, dit keer tijdens Parijs-Roubaix. Geniet van de nodige kasseiengekte in de Hel van het Noorden. Wyn stapte aan boord van onze neutrale servicewagen en heeft zelfs de toerversie van deze helse klassieker gereden!

Ben je klaar voor een nieuw crossover-avontuur met Wyn Masters? Als je hem nog niet kent: Wyn veroverde vorig jaar onze harten met zijn Shimano/WynTV sfeerreportages van de 17e en 18e etappe van de Tour de France. Dit jaar zijn Shimano en WynTV terug aan het front bij de modderigste versie van het Franse inferno, de Hel van het Noorden, ofwel Parijs-Roubaix.

Als online-fenomeen en MTB-legende maakte Masters opnieuw een diepgaande en zeer grappige video toen hij meereed met de neutrale Shimano servicewagen. Wat je kunt verwachten zijn heroïsche beelden van kasseienstroken, knarsetandende renners en lachende gezichten. Gelukkig waren de renners uitgerust met duurzame Shimano-spullen die bestand zijn tegen deze helse omstandigheden. Zie ook hoe Wyn de toerversie aanpakte met zijn kenmerkende elegantie en stijl.

Met fietsonderdelen als microfoon - wat zou het mooi zijn als onze fiets voor ons zou kunnen spreken - legde Wyn opnieuw de ware passie van het fietsen bloot. In een van de meest slopende koersen ter wereld gingen onze jongens in blauw op pad met WynTV en het is nu al een regelrechte hit. Ga met ons mee en krijg het echte gevoel van Parijs-Roubaix tijdens de toertocht. Enthousiast geworden? Bekijk de video!

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen