Enduro-konkurrencecykling og Finale Ligure hører sammen som Wyn Masters og wheelies! Så hvorfor ikke introducere alle fire med tilføjelse af en EP8-motor for at få en ægte blanding af alt det gode fra MTB?

background image

Efter at have dokumenteret Wyns første professionelle cyklecrossløb og hans første forsøg på e-MTB cross-country kunne vi ikke gå glip af chancen for at se, hvad han ville få ud af at tilføje en EWS-E til sin omfattende palmares. 

Du kan se en ikke overraskende vanvittig blanding af Masters, massestartløb og sne: Wyn Masters' cyclo-cross-forsøg

Og for Wyns erfaringer fra e-MTB-verdensmesterskaberne kan du tage et kig på: Wyn Masters' e-MTB-forsøg ved verdensmesterskaberne

Med enduro var Wyn i et mere velkendt terræn. Og med strande, piazzaer og pizzaer er Finale Ligure svær at slå, når det gælder en fantastisk stemning. Men det gjorde det bestemt ikke til en let tur. 

Mange fysisk og teknisk hårde opadgående etaper testede virkelig Wyns beslutsomhed og hans batterikraft. Sammen med nogle af Finales vanskeligste spor har han fået et sandt indblik i kravene til EWS-E-racing, både hvad angår kondition og udstyr. 

Selv med boost-tilstand aktiveret var stigningerne ikke venlige! Tryk på Afspil for at finde ud af, hvordan Wyn kom videre, og om han kommer tilbage efter mere. 

Del denne artikel

Relaterede historier