Tid til endnu et Wyn Masters/Shimano samarbejde, denne gang i Paris-Roubaix. Nyd noget brostenstosset indhold i Helvede i Nord. Wyn følger vores neutrale servicemekanikere, og han påtog sig endda selv Gran Fondo-etapen!

Vi håber, du er klar til endnu et samarbejdseventyr med Wyn Masters. Hvis du ikke kender ham endnu, vandt Wyn vores hjerter under sidste års Shimano/WynTV ride-along på Tour de France's 17. og 18. etape. I år er Shimano og WynTV tilbage i aktion ved det mest mudrede løb af et franske inferno, Helvede i Nord: Paris-Roubaix.

Masters rockede endnu en dybdegående og ultrasjov video, da online-fænomenet og MTB-legenden fulgtes med Shimanos neutrale servicemekanikere. Forvent væddeløb over brostensbelagte veje, skærende tænder og smilende ansigter. Heldigvis var rytterne bevæbnet med Shimano-udstyr bygget til at holde til det. Se, hvordan Wyn tackler Gran Fondo-etapen med karakteristisk elegance og stil.

Med cykelkomponenter, fungerende som en mikrofon - ville vi ikke alle ønske, at vi kunne lade vores cykler tale for os - afslørede Wyn endnu en gang den sande passion ved cykling. I det, der kaldes en af 'verdens mest udmattende ruter', sluttede vores drenge i blåt sig til WynTV på det, der allerede er et sikkert hit. Slut dig til os og få den ægte følelse af Paris-Roubaix Gran Fondo. Klar? Tjek videoen.

Del denne artikel

Relaterede historier